Stamspolning & spola avlopp med högtrycksspolning i Farsta & Stockholm

För att dina stammar ska fungera riktigt bra och kunna leva upp till förväntningarna är underhållet mycket viktigt. Även om du inte har problem med stammarna idag bör du använda dig av underhållsspolning för att säkerställa att de alltid är i gott skick. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig som fastighetsägare, privatperson eller företag.

Stamspolning och högtrycksspolning när du behöver

Att ta hand om stammarna själv är en uppgift som i stort sett är omöjlig att klara av och det är här som vi kommer in i bilden. Vi hjälper dig som företag eller fastighetsägare med allt från stamspolning till rörfilmning, stopp i avloppen, högtrycksspolning, underhållsspolning och rengöring av dina avlopp. Du hittar oss lokalt i Stockholm med fokus på Farsta.

Stort kontaktnät av duktiga och pålitliga hantverkare

När du vänder dig till oss kan du inte bara få hjälp av duktiga och seriösa VVS-montörer, utan här hittar du även hantverkare inom många andra yrkesgrupper. Tack vare vårt stora och breda kontaktnät med hantverkare inom alla yrkeskategorier kan vi erbjuda dig totalentreprenad inför ditt projekt. Det innebär att du aldrig behöver vända dig till en annan firma för att få arbetet slutfört.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *