Stambyte & stamrenovering i Farsta & Stockholm

Efter cirka 40-50 år är det dags att byta ut stammarna i din fastighet. Att stammarna fungerar och är i gott skick är mycket viktigt för att vatten- och avlopp ska kunna fungera optimalt och för att minska risken för läckage som kan orsaka stora problem. Våra duktiga hantverkare har många års erfarenhet av stamrenovering såväl som byta stammar och rensa avlopp i Farsta med omnejd.

Höj fastighetens värde med en stamrenovering

Att renovera stammarna är ett mycket stort och tidskrävande projekt, men det är också något som är nödvändigt för att fastigheten ska kunna stå sig länge och för att den ska vara bekväm att bo i eller använda sig av. När det är dags för stamrenovering kommer vi ut till dig för att titta på hur stammarna ser ut och för att ta fram en skräddarsydd lösning som höjer fastighetens värde.

Vi sätter alltid en fast tidsplan på arbetet

Det är inte bara du som fastighetsägare som behöver en fast tidsplan inför en stamrenovering, utan även eventuella hyresgäster behöver kunna planera sin vardag. När vi sätter ihop en offert till dig ser vi inte bara till att du får ett fast pris som du kan planera efter, utan vi sätter också en fast tidsplan som vi ser till att hålla till punkt och pricka.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *