Relining rörledningar & renovering avloppsrör i Farsta & Stockholm

Det är inte i alla situationer som dina stammar behöver bytas ut helt och hållet. Ibland kan det istället vara praktisk att använda sig av så kallad rörinfodring. Rörinfodring är ett mycket snabbare och mer kostnadseffektivt alternativ till stambyte, samtidigt som du får fina och hållbara stammar som du kan vara stolt över. Vi hjälper dig att renovera dina avlopp så bekymmersfritt som möjligt.

Relining – ett bra alternativ till stambyte

När vi utför rörinfodring ser vi till att göra en ordentlig rengöring av dina avlopp och stammar. Därefter lägger vi ny fodring i rören och ser till att laga eventuella skador och sprickor. Med oss får du alltid ett fackmannamässigt resultat.

 • Smidig rörinfodring på dina villkor
 • Fast pris och fast tidsplan
 • Personlig projektledning från början till slut
 • Duktiga och kompetenta hantverkare med behörighet
 • Avloppsrenovering, rengöring och rörinfodring

Kontakta oss för ett personligt besök

Många fastighetsägare drar sig för att ta hand om stammar och avlopp, just eftersom det är ett arbete som är kostsamt och som tar lång tid. Med oss bakom dig kan du dock vara säker på att vi gör det yttersta för att arbeta så effektivt och med så hög kvalitet som möjligt. Kontakta oss så bokar vi in ett personligt besök och tittar närmare på hur fastigheten ser ut.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *