Installera eller byta vattenpump / värmepump i Farsta & Stockholm

Värmepumpar och vattenpumpar har idag en väldigt lång livslängd, men precis som med allt annat kan de behöva bytas ut efter att ha tjänat i några år. Har du en värmepump som börjat bli gammal och som inte längre presterar som den ska bör du kontakta vår VVS-firma. Vi ser till att komma ut till dig och erbjuder både reparation såväl som service och byte av din värmepump.

Välj värme från en källa som passar dig

Med värme- och vattenpumpen kan du säkerställa att du får skönt och behagligt vatten till bland annat dusch och bad. Tack vare en mycket stor marknad har du själv möjlighet att välja vart din värme ska komma från. Vi kan hjälpa dig att installera bergvärmepump, jordvärmepump, sjövärmepump, poolvärmepump, solvärmepump, frånluftsvärmepump och mycket mer.

Totalentreprenad i egen regi för din bekvämlighet

Oavsett om det är ett stort eller litet projekt som du behöver hjälp med kan du alltid räkna med oss. Vi är en auktoriserad VVS-firma med ett mycket brett kontaktnät av duktiga och kompetenta hantverkare inom alla yrkesgrupper. Här hittar du inte bara VVS-montörer, utan även elektriker, snickare, målare och golvläggare. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *