Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin, vitvaror i Farsta & Stockholm

Oavsett om du kontaktar oss som företag, fastighetsägare, BRF eller privatperson kan vi bistå med expertis. När du vill installera eller byta ut dina vitvaror ser vi till att finnas på plats för att arbetet ska bli så korrekt utfört som möjligt. Vi kan bland annat hjälpa dig med diskmaskin och tvättmaskin, t.ex. i samband med att du vill renovera tvättstugan, badhuset eller tvätthuset.

Kostnadseffektiva lösningar och fast tidsplan

Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med att installera mikrovågsugn, kyl och frys eller tvättmaskin och torktumlare. När du hör av dig till oss kan du vara säker på att alltid få en offert med ett fast pris och med en fast tidsplan. På så sätt kan vi säkerställa att du som kund får en så bekymmersfri installation som möjligt, just eftersom du kan planera din tid och ekonomi.

Vi är en lokal VVS-firma i Farsta

Trots att vi arbetar lokalt i Farsta hjälper vi kunder över hela Stockholmsområdet. Idag kan du hitta några av våra arbeten i bland annat Skogås, Skärmarbrink, Älvsjö, Enskede, Kärrtorp, Björkhagen, Tallkrogen, Farsta, Nacka, Saltsjö-Boo, Gustavsberg, Hägersten och Mälarhöjden. Vi ser till att du får den bästa servicen från början till slut och ett resultat som du kan vara stolt över.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *