Installera eller byta blandare / köksblandare i Farsta & Stockholm

Att byta blandare i köket eller i annat våtutrymme är något som du enligt lag får utföra själv. Dock är det alltid en bättre idé att ta hjälp av en seriös och professionell rörmokare om du är osäker på uppgiften. Har du inget kvitto från en auktoriserad firma kan det bli en väldigt tråkig och dyr historia om något skulle råka gå fel, t.ex. om du skulle få fuktskador av läckage.

Vi byter din blandare åt dig!

För att vara på den säkra sidan rekommenderar vi att du hör av dig till oss istället. Vi har effektiva och trygga metoder som säkerställer att din blandare byts på bästa möjliga sätt. Det spelar ingen roll om det är en köksblandare, tvättställsblandare, badrumskran, duschblandare eller badkarsblandare som du vill ha hjälp med. Vi löser problemet åt dig snabbt och enkelt!

Kontakta oss för en gratis offert

Vill du veta hur mycket arbetet kommer att gå på så satt du kan planera din budget bättre? Inga problem! Vår VVS-service erbjuder dig alltid kostnadsfria offerter på alla typer av tjänster. Det enda du behöver göra är att kontakta oss och berätta mer om vad du behöver hjälp med. När du har tittat igenom offerten är det bara att du hör av dig så bokar vi in en dag och tid som passar.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *