Byta element till vattenburet system radiatorer i Farsta & Stockholm

Använder du dig fortfarande av klassiska element som drivs med hjälp av el? Då kan det vara hög tid att byta ut dessa mot element med vattenburet system istället. Vattenburen värme ger dig inte bara lägre kostnader varje månad, utan ger också en mer jämn värme som lätt sprids och håller bostaden varm och behaglig. Vill du veta mer är det bara att du slår oss en signal!

Vattenburen värme i fastigheter, företag och privata hem

Vattenburen värme är något som lämpar sig för både privatpersoner i villor och radhus såväl som i större kommersiella fastigheter eller på företag och restauranger. När du vill ha hjälp att byta värmesystem ser vi till att byta ut alla element som finns. Har du även golvvärme kan vi även koppla in det till det vattenburna systemet, för en smidigare lösning.

Renovering med fokus på miljö

När du anlitar vår VVS-firma kan du vara säker på att vi alltid sätter miljö och natur i fokus. Vi ser till att kontinuerligt utbilda oss i nya och trygga metoder som är säkra för både kunder, medarbetare och närmiljön. Efter att vi har varit ute hos dig ser vi även till att ta hand om alla materialrester och säkerställer att de hamnar på återvinningen på rätt plats och i rätt tid.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *